Un dentist și-a otrăvit soția cu arsenic și cianură de fiecare dată când voia să facă sport. Motivul s-a aflat după ce femeia a murit

Data publicării:
James Craig și familia
Angela Craig (centru stânga) a mers la spital de trei ori în ultima lună, dar doctorii nu au reușit să descopere motivul pentru care se simțea rău. Captură foto: Facebook

Poliția din Colorado crede că un dentist, care își însela soția cu un alt medic stomatolog, și-a omorât partenera punând arsenic și cianură în cocktailul de proteine pe care femeia îl consuma înainte să facă sport, scrie Sky News.

James Craig, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat pentru uciderea soției sale, Angela, după ce medicii au deconectat-o pe victima acestuia de la aparatele care o țineau în viață.

Angela a mers la spital de trei ori în ultima lună, dar doctorii nu au reușit să descopere motivul pentru care se simțea rău.

Poliția dintr-o suburbie din Denver a început să îl investigheze pe dentist după ce prietenul și colegul său de muncă i-a spus unei asistente medicale că James a făcut o comandă pentru cianură de potasiu cu toate că nu avea nevoie de această substanță la cabinet.

Investigatorii au descoperit și că James a întrebat pe Google lucruri precum „arsenicul se poate detecta în urma autopsiei?”

james-craig2
James Craig și-ar fi drogat soția acum cinci ani cu o substanță necunoscută pentru că, potrivit acestuia, ar fi plănuit să se sinucidă și nu ar fi vrut ca Angela să mai poată să îl salveze. Captură foto: Aurora Police Department

Dentistul îi otrăvea soției cocktailul de proteine pe care îl consuma înainte să facă sport

Poliția crede că James a pus arsenic în cocktailurile cu proteine pe care i le făcea soției în mod regulat. După ce femeia a supraviețuit, James a comandat cianură de potasiu de pe internet și i-a spus administratorului de la muncă să nu deschidă pachetul.

Pachetul a fost, însă, deschis de către un alt angajat, care apoi a informat spitalul în care a fost internată Angela. Investigatorii cred că atunci când soția lui era în spital, James se întâlnea cu o altă dentistă care venea deseori să îl viziteze.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

James ar fi fost în pragul falimentului și avea probleme în relația cu soția, potrivit prietenului său care a descoperit cianura. Cei doi ar avea șase copii, potrivit Daily Mail.

Sora Angelei, Toni Kofoed, a spus poliției că James și-a drogat soția acum cinci ani cu o substanță necunoscută pentru că, potrivit acestuia, ar fi plănuit să se sinucidă și nu ar fi vrut ca Angela să mai poată să îl salveze.

Cu două zile înainte ca Angela să fie declarată în moarte cerebrală, dentista cu care James ar fi avut o relație amoroasă i-a scris bărbatului un e-mail în care spunea că înțelege prin ceea ce trece, dar nu crede că ar fi bine ca ea să se alăture apropiaților Angelei care au venit la spital pentru ea, întrucât nu vrea să fie nevoită să își ascundă sentimentele pentru James.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri