Un eveniment public pe Facebook, care îi cheamă pe americani să împuște uraganul Florence, a devenit viral

Data publicării:
uraganul florence

După ce anul trecut, mai multe pagini de Facebook care îi îndemnau pe americani să iasă în timpul urganului Irma să-l împuște a atras o atenție neașteptat de mare, istoria se repetă și anul acesta, în cazul uraganului Florence.

Evenimentul de anul acesta se numește „Ieșim cu armele la urganul Florence pentru a-l goni” și toată lumea e invitată. Peste 30.000 de oameni și-au anunțat participarea, iar peste 79.000 s-au arătat interesați de eveniment.

E de la sine înțeles însă că evenimentul este o glumă, iar cei care și-au manifestat „interesul” au făcut-o pentru amuzament.

Luați-vă armele și umbrelele. Și umbrelele-arme și berile și berile-arme și umbrelele mici pentru a vă ține berile la adăpost și alăturați-vă oamenilor de pe coasta de est pentru a goni uraganul Florence pentru a ne proteja țara de un invadator străin.

Notă: Nu trageți cu armele în aer. Ați putea ucide pe cineva și nu aveți cum să speriați un uragan. Nu-mi vine să cred că trebuie să scriu asta”, este mesajul aferent evenimentului.

Un eveniment similar a avut loc și anul trecut, în cazul uraganului Irma. Atunci polițiștii locali au fost nevoiți să-i avertizeze pe oameni prin intermediul Twitter, pentru orice eventualitate, „să nu iasă să împuște uraganul”. Și atunci a fost vorba tot de o glumă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri