Un fotbalist care a părăsit stadionul în timpul unui meci în Egipt este de negăsit de trei săptămâni

Data publicării:
Fotbalistul Eric Traore, din Burkina Faso, se antrenează pe un stadion din Camerun, înainte de meciurile din Cupa Națiunilor Africane, pe 1 februarie 2021.
Fotbalistul Eric Traore a plecat de la stadion în timpul unui meci și de atunci nu mai poate fi găsit. Foto: Profimedia Images

Fotbalistul Eric Traore, din Burkina Faso, care a părăsit în timpul unui meci de acum trei săptămâni stadionul echipei egiptene ENPPI, la care este legitimat, nu mai poate fi găsit de atunci, au anunțat reprezentanții clubului.

Eric Traore se afla pe banca de rezerve în timpul unui meci împotriva formației Aswan, pe 18 aprilie, scrie News.ro.

Antrenorul a vrut să-l introducă în teren, însă jucătorul de 26 de ani, venit în Egipt sub formă de împrumut, a refuzat să intre în joc și a părăsit apoi stadionul.

Clubul ENPPI spune că fotbalistul şi-a închis telefoanele după ce a plecat de la stadionul din Cairo şi toate tentativele de a-l contacta, chiar și prin intermediul soţiei şi al agentului său au fost zadarnice.

Clubul a precizat că a informat federaţia egipteană că Traore a dispărut, însă a adăugat că nu a depus o plângere.

"Sperăm doar că el este bine şi vom putea discuta apoi formalităţile", a declarat Mohamed Ismail, un oficial al clubului.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri