Un guvernator din Filipine declară război cântăreților de karaoke pentru că „împiedică lupta împotriva Covid-19”

Data publicării:
Cântăreți karaoke
Foto: Getty Images

Un guvernator al unei provincii din Filipine și-a găsit un inamic într-o categorie de persoane pe care o consideră vinovată de împiedicarea luptei împotriva noului coronavirus – cântăreții la karaoke, relatează CNN.

Într-o postare pe Facebook în dimineața zilei de marți, guvernatorul provinciei Cavite, Jonvic Remulla, a îndemnat populația să raporteze cântăreții zgomotoși de karaoke pentru a ajuta autoritățile la lupta împotriva coronavirusului.

În postare, pe care a început-o cu citarea unor versuri din melodia „My Way” a celebrului muzician american Frank Sinatra, Remulla le-a spus alegătorilor săi că cel mai bun mod de a îți întări sistemul imunitar este somnul adecvat pe timpul nopții. El spune că cel mai mare obstacol în calea unui somn normal sunt cântăreții de karaoke.

Dacă ești beat, ai consumat alcool peste limită și te afli peste limita de timp, poți fi arestat și dus la secție pe loc”, i-a avertizat guvernatorul pe cântăreți. Karaoke este una dintre activitățile de divertisment foarte populare în Filipine, acolo unde oamenii petrec mult timp la baruri tematice de karaoke sau chiar își achiziționează sisteme personale de acest tip pentru acasă.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri