O tânără a păcălit milioane de oameni că a mers în Bali folosind fotografii făcute la Ikea

Data actualizării: Data publicării:
bali

Natalia Taylor a postat pe Instagram o serie de fotografii în care părea să se afle într-o destinație exotică, însă de fapt era la Ikea.

"Regina a sosit", a scris în descrierea unei fotografii. Într-un final, Taylor a postat pe YouTube un clip video în care dezvăluia milioanelor de fani de pe rețelele de socializare că toate fotografiile erau fictive și asta și urmărise. "Câteodată, oamenii vor să minte în legătură cu persoana lor", spune Natalia Taylor. "Nu este greu să faci asta".

Taylor și fotograful Ally Amodeo au realizat o ședință foto într-un magazin Ikea. Totodată, tânăra posta clipuri video "din Bali" pe Instagram. Unele dintre acestea erau primite de la prieteni care fuseseră acolo, altele erau luate de pe internet.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Fanii săi au fost încântați de postări. "Chiar trăiește cea mai bună viață" și "Prințesa noastră din Bali" sunt câteva dintre mesajele primite pe Instagram. Un bărbat a observat totuși o etichetă de preț de la Ikea într-o oglindă, însă comentariul său nu a fost luat în seamă și fotografia a primit zeci de mii de aprecieri.

"Bali a fost locul perfect în care să înscenez o vacanță și să îmi mint fanii", spune Taylor.

Tânăra nu a vrut să profite de fanii săi, ci să demonstreze că nu e bine să iei rețelele de socializare prea în serios și că nu trebuie să crezi tot ce vezi pe internet.

Natalia Taylor are peste 300.000 de fani pe Instagram și aproape 2 milioane de fani pe YouTube.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri