Un miliardar, condamnat pentru că și-a ucis logodnica. Scena crimei i-a „șocat profund” pe polițiști

Data actualizării: Data publicării:
diego

Un miliardar din Guatemala riscă să își petreacă tot restul vieții în spatele gratiilor, după ce a luat un cocktail de droguri și și-a ucis cu o brutalitate de nedescris logodnica, într-un resort din Africa de Sud. 

Diego Novella și-a strangulat logodnica în vârstă de 39 de ani, apoi i-a spart capul. Polițiștii care au ajuns la locul crimei s-au declarat șocați de cum au descoperit trupul femeii, scrie News24. 

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost găsit vinovat, vineri, de către judecători. În instanță, judecătorul le-a cerut oamenilor să părăsească sala, întrucât detaliile prezentate în legătură cu crima sunt foarte „grafice”.

Novella a susținut că drogurile l-au făcut să o vadă pe logodnica sa drept „un demon” și a recunoscut că a lansat asupra ei un atac extrem de violent, pentru „a ucide monstrul”. El a adăugat că a acționat în „legitimă apărare”.

„În opinia mea, ai știut exact ce faci și a fost o intenție clară din partea ta să îți omori logodnica. Ești vinovat de crimă”, i-a spus judecătorul. Bărbatul riscă acum să fie închis pe viață. 

 

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri