Un moldovean a înghiţit o sabie la „America's got talent”

Data publicării:
sabie

Alexandru Magala are 24 de ani şi a intrat in concurs cu un număr de acrobaţie. Nu s-a limitat la atât, ci a lăsat pentru final lovitura de graţie care l-a transformat imediat în vedeta serii - a înghiţit o sabie.

„Este nevoie de foarte multă concentrare, trebuie să fiu atent să ţin partea superioară a corpului dreaptă ca să nu mă tai”, a explicat artistul.

În primul rând, vreau ca americanii să înţeleagă cât de periculos este acest spectacol. Ştiu că te-ai rănit în această săptămână, se întâmplă să ştiu că în timp ce înghiţeai sabia te-ai tăiat în interior şi că nu ai putut mânca două zile. Acesta este un pericol adevărat, despre asta e vorba la "America's got talent", este o reprezentaţie periculoasă”, a susținut Howard Stern, membru al juriului.

Fotomodelul german Heidi Klum, membră a juriului, nu şi-a ascuns sentimentele pe care le-a trăit în timp ce urmărea performanţa moldoveanului.

Nu ştiam ce să fac, să mă uit, să nu mă uit... Când ai făcut săritura pe spate şi am rămas aşa... Adică, nu vreau să mă uit, dar vreau să văd, era dezgustător, dar dezgustător de bine! Tu eşti foarte bun şi eu cred că poţi ajunge până la finală, poţi câştiga acest concurs pentru că eşti bun”, a afirmat Heidi Klum.

Acum, tânărul din Republica Moldova se pregăteşte pentru marea finală, cu un spectacol la fel de impresionant ca acela care i-a asigurat calificarea. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri