"Un omagiu potrivit pentru un rege". Anunțul decesului actorului Chadwick Boseman este cea mai apreciată postare din istoria Twitter

Data publicării:
Actorul Chadwick Boseman participa la Gala Premiilor Oscar
Foto: Guliver/Getty Images

Twitter a anunţat, sâmbătă, că postarea în care este anunţat decesul lui Chadwick Boseman, actorul care l-a jucat pe Black Panther, este cea mai apreciată din toate timpurile. Tweetul a fost apreciat de peste 6 milioane de ori în 24 de ore, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cel mai apreciat tweet din istorie. Un omagiu potrivit pentru un rege. #WakandaForever”, a fost mesajul postat de Twitter.

„Fanii se reunesc pe Twitter pentru a celebra viaţa lui Chadwick Boseman, iar Tweetul transmis de pe contul său aseară este acum cel mai apreciat Tweet din toate timpurile de pe Twitter”, a transmis compania într-un comunicat, citat de Mediafax.

Twitter a anunţat şi că a reintrodus emoji-ul #BlackPanther pentru ca fanii să poată urmări şi să vorbească despre moştenirea lăsată de acesta.

Boseman a murit vineri, în locuinţa sa din Los Angeles, după ce s-a luptat mai mulţi ani cu un cancer la colon. Ultimul tweet a dat detalii despre diagnosticul medical al lui Boseman şi o declaraţie din partea familiei actorului.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri