Video Un pădurar a fost împins în apă după ce le-a atras atenția unor excursioniști să respecte distanțarea fizică

Data publicării:
Un pădurar a fost împins în apă după ce le-a atras atenția unor excursioniști că trebuie să respecte distanțarea fizică
Foto: captură Twitter / CNN

Un pădurar din parcul natural Commons Ford Ranch Metropolitan a fost împins în apă după ce le-a atras atenția unor excursioniști să respecte măsurile de distanțare fizică, scrie CNN.

Rangerul Cassidy Stillwell le explica vizitatorilor că trebuie să respecte măsurile anti-COVID, când un bărbat la bustul gol îl îmbrâncește în lacul Austin. Atât individul, cât şi pădurarul, au căzut în apă. Ulterior, agresorul a sărit pe mal şi a luat-o la fugă. Bărbatul a fost arestat şi ar putea fi acuzat de agresiune asupra unui funcţionar public.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"I-a părut foarte rău pentru fapta sa și ne-a asigurat că respectă munca depusă de funcționarii publici, mai ales în această perioadă", a declarat avocatul Mark Hull, pentru CNN.

Un martor care a și filmat incidentul a declarat că vizitatorii parcului nu respectau măsurile de distanțare fizică: „Pădurarul ne spunea doar să ne îndepărtăm puțin unii de alții pentru a ne păstra distanța și, sincer, a fost extrem de rezonabil și înțelegător”.

Editor: I. I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri