Un porc a fost obligat să facă bungee jumping la un parc tematic din China VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
porc

Un parc tematic din China a declanșat un val de critici după ce a aruncat de pe un turn de 68 de metri un porc legat cu o coardă elastică, informează BBC.

Conducerea parcului a pus la cale aceste moment crunt pentru a promova noua sa atracție - săriturile cu coarda elastică.

Momentul a fost filmat și în imagini se vede cum animalul legat este transportat de doi bărbați în vârful platformei, apoi aruncat în gol.

Potrivit presei locale, după ce a fost aruncat în gol cu coarda elastică, porcul a fost trimis la abator.

Ideea parcului a declanșat un val de furie pe internet, mulți criticând aspru cascadoria în care a fost implicat porcul. Conducerea parcului a lansat un comunicat de presă, anunțând că "acceptă" criticile primite.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Întâmplarea a avut loc pe 18 ianuarie la parcul Meixin Red Wine Town, în orașul Chongqing din sud-vestul Chinei.

Porcul de 75 de kilograme a fost aruncat din vârful platformei în timp ce purta o pelerină mov, iar în filmare se aud sunetele animalului.

Cruzimea față de animale nu este pedepsită de lege în China, însă acest tip de evenimente au început să intre în atenția organizațiilor pentru protecția animalelor.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri