Un pugilist de 27 de ani este în comă după o lovitură extrem de puternică în timpul unui meci

Data actualizării: Data publicării:
pugilist in coma
Foto: Facebook

Pugilistul american Patrick Day, spitalizat după un violent KO, se afla duminică seara într-o stare "extrem de critică", a declarat organizatorul galei de la Wintrust Arena din Chicago, Lou DiBella, citat de AFP.

"Patrick este în comă în urma loviturii primite în ring şi este într-o stare extrem de critică", a declarat Lou DiBella, potrivit Agerpres.

"Suntem marcaţi de multitudinea de mesaje de susţinere, rugăciuni şi oferte de sprijin care vin din partea întregii comunităţi a boxului", a adăugat organizatorul galei, care nu a oferit detalii despre natura leziunii suferite de boxer.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media



Patrick Day (27 ani) a intrat în comă sâmbătă în urma unui KO în repriza a 10-a după un puternic croşeu de stânga al adversarului, compatriotul său Charles Conwell, într-un meci pentru categoria super-welter. El se află internat la spitalul Norhtwestern Memorial din Chicago.

Editor web: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri