Un regat pentru o concubină: imaginile cu noua consoartă a regelui Thailandei care pilotează avioane și se antrenează cu parașutiștii

Data actualizării: Data publicării:
consoarta regele Thailandei
Foto: Agerpres

Casa regală thailandeză a provocat rumoare pe plan internațional după publicarea unor imagini cu noua consoartă a regelui Thailandei. Consoarta regală, Sineenat Wongvajirapakdi, în vârstă de 34 de ani, este înfățișată în ipostaze inedite: pilotând avioane cu reacție, sau echipată în costum de camuflaj în timp ce se pregătește să sară cu parașuta, informează BBC.

După publicarea fotografiilor, site-ul casei regale thailandeze a căzut după ce nu a mai putut face față traficului.

Foto: Agerpres

Consoarta regală Sineenat este concubina oficială a regelui Thailandei, Maha Vajiralongkorn, în vârstă de 67 de ani.

consoarta rege
Foto: Agerpres

Sineenat a primit titlul de Nobilă Consoartă Regală în luna iulie, la două luni după ce regele s-a căsătorit, oficial, cu Regina Suthida, cea de-a patra sa soție. Este pentru prima oară, în ultimii 100 de ani, când regele Thailandei conferă concubinei sale acest titlu nobiliar.

Într-un comunicat al casei regale thailandeze se precizează că regele „a ordonat publicarea unei biografii regale” pentru Sineenat care este, de meserie, general-maior în armata thailandeză, pilot, asistentă medicală și bodyguard.

consoarta avion
Foto: Agerpres

Foto: Agerpres

Editor web: Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri