Un român acuzat de viol în Marea Britanie a început să plângă când și-a auzit pedeapsa. Ce a făcut Gheorghe

Data publicării:
0_GLR_MGA_190719Ilie_01

Un român care a fost condamnat în Marea Britanie la zece ani de închisoare pentru viol a început să plângă la aflarea sentinței. Instanța însă nu s-a lăsat impresionată de atitudinea lui spășită a bărbatului, a cărui agresiune a fost înregistrată pe telefonul victimei.

Gheorghe I., de 32 de ani, a violat o prostituată care a refuzat să facă sex cu el, la domiciliul său din Middlesbrough, în octombrie anul trecut. Femeia l-a însoțit acasă, dar acolo s-a răzgândit și nu a mai vrut să facă sex cu el. Furios, Gheorghe a început să o lovească și a încuiat-o în dormitor, relatează The Northern Echo.

Femeia a apucat să sune la 999 - numărul e urgențe din Marea Britanie - înainte de agresiune, astfel că operatorii au înregistrat atacul. În înregistrarea făcută se aude cum femeia este bătută, supusă la tratamente degradante, umilită și amenințată cu moartea.

„Încerca să scape de tine, dar ai amenințat-o. Ai spus că tu și fratele tău sunteți nebuni și că îi veți tăia gâtul”, i-a spus judecătorul românului, după ce a aflat sentința.

După ce își ca ispăși pedeapsa, românul va fi extrădat.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri