Un român care și-a pus în mașină un scaun de grădină a fost lăsat pieton la Viena

Data actualizării: Data publicării:
interior masina
Un român și-a pus în mașină un scaun de grădină FOTO: Poliția Viena

Un șofer român în vârstă de 44 de ani a rămas pieton la Viena, după ce un echipaj de poliție l-a oprit în trafic și a văzut în ce stare era duba lui. Pe lângă multe defecțiuni și improvizații, șoferul înlocuise un scaun al mașinii cu unul de grădină.

Șoferul, care se deplasa din Manchester către România, a fost oprit miercuri în Muthgasse, în Viena, după ce starea mașinii lui a atras atenția unui echipaj de poliție, relatează Vienna.at. Prima dată, ofițerii au văzut scaunul de grădină care înlocuia o parte din banchetă, fiind instalat între scaunul șoferului și cel al pasagerului.

La un control mai amănunțit, polițiștii au constatat că mașina era într-o stare deplorabilă, iar sistemul de frânare era practic nefuncțional. În plus, duba era supraîncărcată, având 420 kg de marfă peste limita admisă.

Pe lângă toate astea, românul nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie și nu avea permis de conducere valabil pentru categoria respectivă.

Șoferul a fost coborât de la volan, plăcuțele cu numerele de înmatriculare au fost ridicate, iar românului i s-a interzis să mai conducă. El va trebui să plătească și o amendă de câteva sute de euro.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri