Un român din SUA s-a oferit să-l îngroape pe Tamerlan Ţarnaev în fosa septică din curtea casei sale

Data publicării:
fosa septica

O posibilă soluţie pentru înmormântarea lui Tamerlan Ţarnaev vine de la un român stabilit în Statele Unite. Bărbatul, pe numele său Nick Bacria, s-a oferit să-l îngroape pe teroristul cecen în grădina casei sale din statul Colorado. Nu oriunde, însă, ci în fosa septică a locuinţei. Autorităţile americane şi musulmanii din America refuză în continuare să se ocupe de înmormântarea teroristului.

Nick Bacria a plecat din România în 1989, cu puţin timp înainte de revoluţie. Istoria fugii sale l-a propulsat imediat în paginile ziarelor de peste Ocean. 

Românul a revenit în atenţia presei americane, atunci când s-a oferit voluntar să rezolve problema lui Tamerlan Ţarnaev, teroristul din Boston ucis de forţele de ordine. Bărbatul pune la dispoziţie un petic din grădină, nu însă şi cel mai de invidiat colţ al proprietăţii sale.

„Singurul loc unde cei doi merită să stea este o fosă septică. Este un loc bun pentru a-ţi petrece eternitatea, după ce ai făcut ceea ce au făcut ei. Nu cred că altcineva s-ar oferi voluntar să găsească un loc pentru ei”, a declarat Nick Bacria.

Autorităţile şi reprezentanţii comunităţilor musulmane din Statele Unite refuză să se ocupe de înmormântarea teroristului.

Tamerlan Ţarnaev, ajutat de fratele său, Johar, a organizat atentatele cu bombă de la maratonul din Boston. Trei oameni au fost ucişi în atacul din 15 aprilie, iar peste 300 de persoane au fost rănite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri