Un săritor cu prăjina a fost la un pas să fie castrat după un accident petrecut în timpul unei sărituri VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
saritura

Zach McWhorter, un sportiv de 21 de ani de la Universitatea Brigham Young, a fost la un pas să fie mutilat pe viață în timpul unei sărituri cu prăjina. Momentul a fost filmat.

McWhorter era la antrenament, iar în timpul unei sărituri, după ce și-a luat avânt, a sărit și a trecut de bară, prajina s-a întors spre el și l-a împuns în zona genitală. Sportivul a ajuns la spital pentru a fi tratat, alegându-se cu 18 copci în urma accidentului, informează New York Post.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Tânărul a postat filmarea pe rețeaua de socializare TikTok, unde are peste 120.000 de fani, iar clipul video a fost urmărit de aproape 19 milioane de ori, primind 3,6 milioane de aprecieri.

Spre norocul lui, tatăl său, care îl și antrenează, este urolog. "Imediat după accident, ne-am urcat în mașină și m-a dus la spital. M-a cusut, am avut nevoie de 18 copci", a spus McWhorter.

Sportivul are mari șanse să se recupereze complet.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri