Un șofer a cărui mașină era împinsă de un camion în Londra a fost salvat de cântăreața Ellie Goulding - VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
ellie

Cântăreața Ellie Goulding a sărit în ajutorul unui șofer a cărui mașină era împinsă de un camion al Poștei Britanice pe un drum din Londra.

Imaginile video surprinse de un alt șofer arată un Volkswagen Golf poziționat perpedicular în fața unui camion aflat în mișcare.

Cântăreața britanică i-a criticat într-o postare pe Instagram pe ceilalți șoferi din trafic care au oprit și l-au apostrofat pe șoferul serviciului poștal.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Mașina în care se afla Ellie Goulding a reușit să-i atragă atenție șoferului camionului, iar acesta a oprit. Bărbatul este uimit când descoperă că în fața camionului său se afla o mașină și spune că nu a văzut-o și nici nu și-a dat seama că este acolo.

"Nu l-am văzut, sincer nu l-am văzut", se aude vocea acestuia.

Poliția britanică a spus că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului și nu au fost făcute arestări.

Poșta Regală Britanică a anunțat că a lansat o investigație. "Suntem foarte îngrijorați din cauza acestui incident. Sperăm sincer că nimeni nu a fost rănit. Investigăm incidentul în regim de urgență", a anunțat instituția.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri