Un tânăr din Iași, din comunitatea trans, a murit în timpul unei transmisii live pe o rețea socială

Data actualizării: Data publicării:
monalisa
Un tânăr din Iași, din comunitatea trans, a murit în timpul unei transmisii live pe o rețea socială FOTO: Ziarul de Iasi

Un incident tragic s-a petrecut la Iași, în noaptea de Crăciun, când un tânăr din comunitatea transgender a murit în timpul unui live pe o rețea socială.

Tânărul de 24 de ani, cunoscut în comunitate drept „Monalisa”, s-a întors târziu de la o petrecere, dar a intrat în live pe o rețea socială, în timp ce s-a întins în pat, cu o icoană și o lumânare aprinsă lângă el, potrivit Ziarul de Iași.

A adormit, iar la un moment dat pisica a sărit pe pat și a răsturnat lumânarea, iar lenjeria a luat foc. Ulterior, tânărul a fost găsit mort în pat, în urma intoxicației cu monoxid de carbon.

Incidentul a fost văzut în direct de mai multe persoane, care au sunat la 112 și au spus ce s-a întâmplat. Din păcate, nimeni nu cunoștea adresa tânărului, așa că a durat până autoritățile au identificat-o.

„În dimineaţa zilei de 25 decembrie, politia a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iaşi ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o reţea de socializare. În urma verificărilor efectuate poliţistii au identificat apartamentul in care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iaşi, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi pentru sursa citată.

Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri