Un turist s-a cazat la un hotel lăudat pe internet și a aflat după câteva zile că sub pat avea un cadavru. De atunci e în stare de șoc

Data actualizării: Data publicării:
lhasa in tibet
Un turist s-a cazat la un hotel lăudat pe internet și a aflat după câteva zile că sub pat avea un cadavru. FOTO: Profimedia Images

Un turist cazat la un hotel din Tibet a cerut să se mute din cauza mirosului insuportabil din cameră, dar nu și-ar fi putut imagina că va ajunge să fie interogat într-o anchetă privind o crimă.

Turistul s-a cazat la un hotel despre care citise recenzii bune pe internet, în 20 aprilie, scrie CNN.

A stat jumătate de zi în camera unde fusese cazat inițial și s-a întrebat de unde vine mirosul. A bănuit că ar veni de la bucătăria de la parter sau chiar că o fi el de vină că nu se spălase pe picioare.

Abia după două zile după ce a primit o nouă cameră a aflat că mirosul provenea de la un cadavru care era sub pat.

El a fost chemat de poliție înapoi în cameră și a fost întrebat dacă știe ceva despre acest caz.

„Am întrebat ce s-a întâmplat și mi-au spus că cineva a murit. Așa că i-am întrebat unde se întâmplase”, a spus el pentru Shangyou News. „Mi-au răspuns că sub patul meu era cadavrul”.

Polițiștii i-au spus că fusese deschisă o anchetă pentru crimă, dar că el nu era suspect, deoarece cadavrul zăcea acolo cu câteva zile înainte de sosirea lui.

Cazul a fost intens dezbătut în China, presa de stat făcând publice ulterior imagini cu un suspect arestat într-un tren cu destinația Lanzhou, un oraș aflat la aproximativ 2.000 de kilometri de Tibet.

Turistul a povestit experiența pentru Shangyou News, și a spus că după ce a dat declarații poliției a plecat. Bărbatul se declară șocat de cele întâmplate și spune că de atunci nu mai poate dormi. „Stau treaz până la 2 sau 3 dimineața, la cea mai mică mișcare mă trezesc. Sunt foarte afectat”, a spus el. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri