Un ucigaș care s-a întors la scena crimei ca să se laude polițiștilor că nu îl vor putea prinde a fost condamnat la închisoare pe viață

Data actualizării: Data publicării:
un bărbat bea dintr-o sticlă de brandy
Criminalul le-a spus polițiștilor: „O să vă gândiți la mine, dar nu o să fiu eu pentru că nu aveți nicio dovadă. Orașul ăsta este al meu.” Captură video: Essex Police

Un bărbat care a ucis un tată cu doi copii s-a întors la scena crimei ca să se laude polițiștilor că nu îl vor putea prinde pentru că nu au dovezi împotriva sa, relatează Evening Standard.

Marek Hecko, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat marți la închisoare pe viață pentru uciderea lui Adrian Ellingford în Essex, Anglia.

Ellingford, un tată de 44 de ani, a murit anul trecut pe data de 25 iulie după ce a fost înjunghiat de mai multe ori într-un „atac nebunesc” la o proprietate din Chelmsford.

O filmare surprinsă de camera purtată de unul dintre ofițeri îl arată pe Hecko, în stare avansată de ebrietate, în timp ce se apropie de scena crimei din Nelson Grove, având la el o sticlă de brandy (vinars).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Știu ce s-a întâmplat”, s-a lăudat el poliției, înainte de a deveni confruntativ. „Îi cunosc pe oamenii implicați. Știu doar că un tip a venit aici și l-a *** pe un tip”.

Bărbatul a refuzat să se identifice, dar a continuat: „Dacă nu mă aveți pe mine, nu știți ce s-a întâmplat. O să vă gândiți la mine, dar nu o să fiu eu pentru că nu aveți nicio dovadă. Orașul ăsta este al meu.”

Hecko a fost arestat, poliția identificându-l apoi drept principalul suspect în acest caz și l-au acuzat de săvârșirea crimei.

În timpul procesului care a durat o lună, Hecko a pretins că a ajuns la scena crimei după ce a văzut ce s-a întâmplat la știri, cu toate că evenimentul nu ajunsese încă la știri nici online, nici pe rețelele sociale.

victimă-englez
Adrian Ellingford era un „soț incredibil, fiu iubitor, frate grijuliu, prietenul multora și, cel mai important, un tată cu adevărat genial”, a spus soția victimei. Foto: Essex Police

Ellingford ar fi petrecut timp cu o fostă parteneră a lui Hecko în noaptea în care a murit – femeia a fost urmărită în trecut de Hecko.

Laura Ellingford, care a fost căsătorită cu victima timp de 17 ani, l-a descris drept un „soț incredibil, fiu iubitor, frate grijuliu, prietenul multora și, cel mai important, un tată cu adevărat genial”.

Hecko a fost condamnat marți la închisoare pe viață și va sta minim 26 de ani în spatele gratiilor.

Inspectorul-șef detectiv Louise Metcalfe a spus: „Acesta a fost un atac neprovocat asupra lui Adrian care a lăsat doi copii fără tată. Sper că pot merge mai departe și că pot găsi alinare acum că Hecko este în spatele gratiilor”.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri