Un ziar australian a printat pagini în plus pentru a fi folosite în locul hârtiei igienice

Data publicării:
ziar hartie igienica

Un ziar australian a adăugat opt pagini goale pentru a fi folosite pe post de hârtie igienică după ce teama de coronavirus i-a făcut pe oameni să consume stocurile magazinelor.

Publicația NT News a încercat să le ofere australienilor o soluție practică – și neconvențională – pentru deficitul de hârtie igienică din supermarketuri, potrivit CNN.

Ziarul a adăugat la final opt pagini goale pentru ca acestea să fie tăiate și utilizate în locul hârtiei igienice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ați rămas fără hârtie? NT News are grijă. Tocmai de aceea am printat 8 pagini special, ce au linii marcate pentru o rupere mai ușoară, pe care le puteți folosi în caz de urgență”, au scris redactorii publicației.

Suntem un ziar cunoscut pentru faptul că înţelegem nevoile cititorilor”, a explicat editorul publicaţiei pentru Guardian Australia, care a menționat că tirajul s-a vândut bine.

Producătorii australieni de hârtie igienică au fost nevoiţi să se recunoască neputincioşi în faţa cererii generate de spaima publicului în faţa izbucnirii epidemiei cu noul coronavirus.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri