Unui bărbat i s-au tăiat urechile și nasul drept răzbunare pentru că și-a recăsătorit fiica, în India

Data actualizării: Data publicării:
nunta, casatorie
Cine sunt cei doi tineri care s-au căsătorit cu câteva ore înainte de tragedia din Australia. FOTO: Getty Images

Unui bărbat de 55 de ani, din India, i s-au tăiat urechile și nasul, ca răzbunare pentru faptul că i-a permis fiicei sale să se recăsătorească, după ce și-a părăsit primul soț.

Sukhram Vishnoi, din Barmer, statul Rajasthan, situat în vestul țării, tocmai se întorsese acasă seara, în cursul săptămânii trecute, când a fost atacat de aproximativ 6 persoane care au intrat forțat în casa lui, potrivit poliției.

Ofițerii suspectează că autorii atacului au fost foștii socri ai fiicei lui Vishnoi, care erau foarte supărați că aceasta s-a recăsătorit după ce l-a părăsit pe fiul lor.

În atac, Vishnoi a suferit și o fractură la picior și a fost dus la un spital din orașul Jodhpur, în stare critică. Potrivit familiei bărbatului, atacatorii i-au luat nasul și urechile cu ei.

Vishnoi și-a căsătorit fiica cu un alt bărbat la 6 ani după ce aceasta l-a părăsit pe primul soț. În urmă cu câțiva ani, aceasta a depus și o plângere împotriva foștilor socri, care o hărțuiau pentru zestre.

„Fiica lui Vishnoi locuiește în prezent cu un alt bărbat. Vishnoi a spus că acest lucru l-a supărat pe primul soț, dar și pe familia acestuia, iar asta a dus, în final, la atac”, a declarat ofițerul care coordonează ancheta pentru The Indian Express, citat de The Independent.

„În acest caz, sunt acuzați fostul soț, fratele acestuia și părinții lor”, a mai spus polițistul.

La începutul lunii august, unui alt bărbat i s-a tăiat nasul pentru că a anulat logodna fiicei sale cu un bărbat. Potrivit poliției, victima, identificată ca fiind Kamal Singh Bhati, de 55 de ani, a fost agresată când a anulat logodna pentru că se temea pentru siguranța fiicei sale. Bărbatul a mai spus că o nepoată, care s-a căsătorit cu un bărbat din aceeași familie, ar fi fost ucisă de socrii ei.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri