Foto Unul dintre cei mai importanți aliați ai președintelui Donald Trump a murit din cauza COVID-19

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump
Președintele SUA, Donald Trump. Foto: GettyImages

Stanley Chera, un important dezvoltator imobiliar din New York și cofondatorul Crown Acquisitions, a murit la vârsta de 77 de ani din cauza coronavirusului, a confirmat o sursă apropiată familiei, pentru CNN. Stanley Chera a fost unul dintre cei mai apropiați aliați ai președintelui american, Donald Trump, și unul dintre principalii săi susținători financiari.

Cunoscut ca "titanul imobiliarelor", Chera a moștenit un magazin de cartier de la tatăl său și și-a sporit averea, devenind proprietarul mai multor zgârie nori din New York. În perioada 2016 - 2019, Chera a donat 402.800 de dolari unor organizații dedicate susținerii candidaturii lui Donald Trump la alegerile prezidențiale americane. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Omul de afaceri a fost internat la spital, cu simptome de coronavirus, pe 24 martie, iar Donald Trump a afirmat, la câteva zile într-o conferinţă de presă că: "Am un prieten care a fost internat zilele trecute. E mai în vârstă, dar e puternic. Ce pot să spun este însă că viteza cu care acest virus afectează unele persoane este oribilă". 

Casa Albă nu a comentat vestea morții prietenului lui Donald Trump, iar familia "titanului imobiliarelor" a refuzat să comenteze despre prietenia acestuia cu președintele american.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri