Uraganul Irma. Unde își adăpostesc vedetele mașinile de lux

Data publicării:
masinadelux uragan

Ce fac bogătaşii lumii cand se apropie un uragan? Îşi pun la adăpost maşinile de milioane de dolari. Porsche Design Tower din Florida este garajul de lux făcut să reziste unei furtuni devastatoare. Oameni de afaceri şi celebrităţi de la Hollywood deopotrivă îşi fac deja bilanţul pagubelor, după ce uraganul le-a distrus casele de vacanţă de pe insulele din Caribe.

Unul dintre statele americane cu cea mai mare concentraţie de miliardari, Florida, se pregăteşte de sosirea uraganului Irma. Statul de pe coasta estică a Atlanticului este locul unde bogătaşii Amercii se retrag în vacanţă.

Printre ei, şi preşedintele Donald Trump, care are o casă cu vedere la mare în Palm Beach, acum cu obloanele trase. Mogulul imobiliar mai are şi trei cluburi de golf în Florida, care riscă să fie afectate de furtună. Şi asta în condiţiile în care nu se ştie ce a mai rămas din proprietatea din Saint-Martin a prşedintelui american, care este estimată la aproape 17 milioane de dolari.

Locuitorii din Florida se retrag către nordul statului, dar îşi pun la adăpost maşinile de lux. Milionarii din Miami le trimit la Porsche Design Tower.

Este vorba despre un turn cu 60 de etaje, special conceput pentru a rezista unui uragan de gradul 5. Garajul de lux adăposteşte în permanenţă 10 maşini Lamborghini de mai mult de cinci milioane de dolari fiecare, un Ferrari de 5 milioane de dolari şi un Pagani Zonda de 15 milioane.

Proprietarul turnului a declarat că, de când s-a dat alerta de uragan, telefonul îi sună încontinuu. Milionarii vor să aibă jucăriile pe patru roţi în siguranţă.

Potrivit estimărilor, uraganul Irma va ajunge în Florida duminică dimineaţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri