V. Putin i-a vizitat pe răniţii în atentatele de la Volgograd. Mesajul liderului de la Kremlin

Data publicării:
volgograd atentat troleibuz

Preşedintele Federaţiei Ruse a fost la spital pentru a vizita persoanele rănite în urma atacurilor de la începutul săptămânii. Apoi a depus buchete de flori în locul unde au fost cele două explozii.

„Natura abominabilă a acestei crime, sau mai bine spus, a acestor crime care au avut loc în Volgograd nu mai are nevoie de niciun comentariu”, a declarat Vladimir Putin.

Mai apoi, într-o întâlnire cu oficialii poliţiei şi ai serviciilor secrete şi de securitate din regiune, liderul de la Kremlin a spus că Rusia va găsi o modalitate să le ofere siguranţă cetăţenilor săi.

„Nu contează ce motiv au avut aceste acţiuni criminale, nu există nicio justificare pentru comiterea unor crime în rândul civililor, în special împotriva femeilor şi copiilor”, potrivit preşedintelui rus.

Cele două acţiuni kamikaze, care au loc cu doar şase săptămâni înainte de începutul jocurilor olimpice de iarnă de la Soci, umbresc un eveniment de palmares pentru preşedintele Vladimir Putin. Tocmai de aceea a dispus creşterea măsurilor de securitate pe întreg teritoriul Federaţiei Ruse. Mai mult de cinci mii de poliţişti şi forţe de ordine sunt mobilizate în Volgograd, un oraş de un milion de locuitori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri