Val de furie după un concurs de lins bezea de pe geamuri, organizat la școală: "Îmi amintește de un joc la petrecerea burlacilor"

Data actualizării: Data publicării:
elevi de gimnaziu in sua
Val de furie după ce mai mulți copii au participat la un concurs de lins bezea de pe geamuri, la școală: E ca la petrecerea burlacilor. FOTO Profimedia Images

Mai multe imagini virale cu elevi care participă la un concurs în care ling cremă de pe geamuri au dus la un val de critici la adresa școlii organizatoare. Părinții care au văzut imaginile au spus că ele trimit mai degrabă spre ideea unei petreceri a burlacilor și au tras la răspundere profesorii care au luat parte la așa ceva.

În imagini se vede că la concursul respectiv organizat la o școală gimnazială din Kennewick, Washington, participă și elevi, și profesori, într-o competiție contra-cronometru în care ling cremă de bezea întinsă pe ambele fețe ale unui geam de plexiglas.

Pe margine, unii elevi se aud râzând, în timp ce ații privesc dezgustați, refuzând să participe. Unii au filmat și le-au trimis părinților imaginile.

Părinții au venit la școală și au cerut socoteală conducerii pentru activitatea nepotrivită.

„Dacă te uiți fără să știi neapărat ce se întâmplă, mie îmi amintește de un joc la petrecerea burlacilor”, a spus April Jordan, părinte al unui elev, citat de The New York Post.

O altă femeie, mamă a unei fete de gimnaziu, a declarat pentru Fox News Digital că acest comportament este „foarte sexualizat”. „Nu ne trimitem copiii la școală pentru a fi expuși unui comportament extrem de sexualizat de către adulți. Îi trimitem la școală pentru a învăța și pentru a socializa cu alți copii de vârsta lor. Școlile ar trebui să fie un loc sigur pentru copii. Mi-a fost dificil să urmăresc acest comportament al adulților”, a spus femeia.

Directorul școlii, care a început o anchetă pentru a se stabili cum a fost luată decizia organizării unui astfel de concurs, a declarat că nu se va mai organiza niciodată așa ceva, deși intenția a fost „nevinovată”.

Directorul școlii și-a cerut scuze pentru această situație.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri