"Valuri" pe reţelele de socializare din cauza costumului lui Barack Obama

Data publicării:
obama costum

 

Costumul deschis la culoare, în tonuri de crem, a lăsat impresia că Barack Obama - care se îmbracă de obicei sobru - "plutea" în haină, probabil din cauza umerilor falşi un pic prea generoşi.

Printre "perlele" produse pe Twitter de această apariţie, jurnalistul politic Molly Ball a transformat "The Audacity of Hope" (Îndrăzneala de a spera), titlul unei cărţi a preşedintelui american, în "The Audacity of Taupe (gri-maroniu)".

Mai direct, Nick Confessore, un jurnalist de la The New York Times (NYT), a scris "Yes, we tan" (Da, ne bronzăm), o trimitere la celebrul slogan "Yes, we can" (Da, putem), mottoul primei campanii prezidenţiiale a lui Barack Obama, în 2008.

Unii utilizatori de Twitter au salutat "curajul" preşedintelui american. Însă Jared Keller, a cărui atenţie a fost atrasă de tăietura demodată a hainei, a scris, pe un ton sarcastic, "preşedintele Obama a venit să vă vândă o asigurare împotriva tornadelor".

Cazul aproape că a eclipsat teme foarte grave abordate în această conferinţă de presă, de la intervenţia rusă în Ucraina şi situaţia economiei americane şi până la situaţia din Siria.

Totuşi, Barack Obama, căruia-i plac în general costumele închise la culoare, a mai purtat un costum crem, la o ieşire de Paşti, anul acesta.

Casa Albă nu a făcut niciun comentariu, iar preşedintele îşi face prea puţine griji despre opinia publică atunci când este vorba despre obiceiurile sale vestimentare.

În ediţia americană a revistei Vanity Fair din octombrie 2012, el afirma că nu vrea să "ia decizii despre ceea ce mănâncă ori poartă". "Am prea multe alte decizii de luat", spunea preşedintele Statelor Unite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri