Vedete: Oprah Winfrey are stofă de președinte

Data publicării:
75th Annual Golden Globe Awards - Show
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07: In this handout photo provided by NBCUniversal, Oprah Winfrey accepts the 2018 Cecil B. DeMille Award speaks onstage during the 75th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Paul Drinkwater/NBCUniversal via Getty Images)

Tot mai multe voci care spun că celebra realizatoare TV Oprah Winfrey are stofă de preşedinte. De o săptămână zvonurile despre o eventuală candidatură la prezidenţialele din 2020 animă scena vedetelor. Deşi Oprah a negat că si-ar dori să ajungă la Casa Albă, oameni din anturajul său spun că nu ar fi aşa convinsă să spună nu acestei oportunităţi. Meryl Streep şi Tom Hanks cred în calităţile de lider ale vedetei.

Meryl Streep susţine că Oprah Winfrey ia în calcul o candidatură pentru Casa Albă peste doi ani. Şi are calităţiele necesare pentru asta, crede actriţa.

Meryl Streep: Cu siguranţă a ridicat destul de sus ştacheta pentru oricine decide să candideze, pentru că nimeni nu poate vorbi cu atâta mândrie, nu poate adera la principii şi pune pasiune, într-o campanie politică. Şi am văzut că se poate! Aşa însufleţeşti oamenii, aşa se conduce! A fost vocea unui lider.

În vârstă de 63 de ani, Oprah Winfrey a fost răsplătită la Globurile de Aur pentru că reprezintă un model pentru femei şi pentru că a promovat personajele feminine puternice. Şi Tom Hanks crede că poate fi un model de urmat.

Tom Hanks, actor: Cred că Oprah este o forţă socială altfel, unică, aşa cum nu a mai existat vreodată. Cred că se trezeşte dimineaţa gândindu-se ce poate să facă în viaţa personală şi profesională, mai ales pentru a face lumea un loc mai bun.

Au fost făcute chiar şi sondaje despre candidatura realizatoarei TV la preşedinţie. Un american din doi se declară pregătit să o voteze pe Oprah, dacă alegerile ar avea loc acum. Iar vedeta va trebui să se hotărască repede. Campania electorală începe chiar în acest an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri