VIDEO. Ambuscadă la drumul mare. Un cuplu american, atacat de mascați înarmați cu macete

Data publicării:
kenya

O cameră de bord a surprins momentul terifiant în care trei bărbați înarmați cu macete au atacat mașina condusă de un cuplu de turiști americani, pe un drum izolat din Kenya, scrie News.com.au.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bryant Swenson și soția lui, Lauren, conduceau pe un drum de lângă Mai Mahiu, pe 30 noiembrie, când trei bărbați mascați și înarmați cu macete i-au atacat, încercând să îi jefuiască.

Șoferul încearcă să dea cu spatele, pentru a câștiga timp să ridice geamul mașinii, însă când bărbații de apropie și lovesc mașina reușește să accelereze și să fugă. Swenson a povestit că unul dintre atacatori avea un pistol, dar nu a reușit să îl scoată la timp de la brâu.

În clipul video, se aude cum soția bărbatului întreabă, după ce s-au îndepărtat: „Mai sunt în spatele nostru?”, iar un pasager îi spune că agresorii încă aleargă după ei.

La finalul clipului, se aude cum atacatorii schimbă focuri de armă cu polițiștii.

„A trebuit să dau cu spatele suficient de mult pentru a reuși să ridic geamul. Tipul din stânga avea un pistol, dar nu l-a putut scoate la timp. Au ales locul acesta pentru ambuscadă pentru că drumul este foarte accidentat. Focurile de armă care se aud la final sunt în momentul în care bărbații aceia s-au întâlnit cu polițiștii. Suntem recunoscători că nu am fost prinși în schimbul de focuri”, a scris șoferul pe Facebook.

Cuplul s-a mutat din Utah, SUA, în Nairobi, împreună cu cei trei copii ai lor, pentru a deschide o sală de fitness.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri