VIDEO. Bill Gates şi-a turnat o găleată cu gheaţă în cap

Data publicării:
bill galeata

După ce îmi torn această găleată de apă cu gheaţă în cap, vreau să provoc trei persoane: Bill Gates, colega mea de la Facebook, Sheryl Sandberg, şi fondatorul Netflix, Reed Hastings”, a spus Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

Fără să stea pe gânduri, fondatorul Microsoft a acceptat provocarea.

Vreau să fac o donaţie pentru asociaţia ALS, este o cauză bună. Accept această provocare, dar vreau să o fac mai bine. Lucrez la un sistem. Gata, ia să vedem. Da, va fi grozav”, a spus Bill Gates.

După ce totul a fost pregătit în cele mai mici detalii, a venit şi momentul în care fondatorul Microsoft s-a supus cascadei de gheaţă.

Pe lângă Bill Gates şi Mark Zuckerberg, Justin Timberlake s-a lăsat şi el pradă găleţii.

În Europa, în competiţia caritabilă au intrat şi doi jucători de la echipa de fotbal Manchester United.

„Provocarea găleţii cu apă”, cum se numeşte campania, se transmite de la un participant la altul.

Cel care este de acord să îşi toarne o găleată cu apă şi gheaţă în cap, numeşte alte trei persoane care au la dispoziţie 24 de ore să îl imite.

Campania a fost lansată la 29 iulie şi în doar trei săptămâni, peste un milion de oameni din lumea întreaga au intrat în jocul caritabil. Provocarea este însoţită şi de donaţii.

Până acum s-au adunat peste 5 milioane şi jumătate de dolari pentru cercetarea în domeniul sclerozei laterale amiotice, cunoscută ca boala lui Lou Gehrig, afecţiune de care suferă şi celebrul fizician Stephen Hawking.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri