VIDEO. Casa Albă, decorată de Crăciun

Data publicării:
decoratiuni craciun

Prima Doamnă a Statelor Unite a reuşit să-şi impresioneze invitaţii cu decoraţiunile şi beculeţele care împodobesc Casa Albă şi o fac să strălucească. Michelle Obama a urmărit personal pregătirile pentru ca totul să fie prefect. De asemenea, faţă de anul trecut au fost introduse şi decoraţiuni noi precum pinguini, oameni de zăpadă, fulgi de nea ce atârnă de tavan şi replica reşedinţei prezidenţiale din turtă dulce de peste 220 de kilograme.

Avem mai mult de 70.000 de decoraţiuni aici, în Casa Albă, 62 de brazi, sunt foarte mulţi brazi. Avem în grădină şi 56 de oameni de zăpadă, fiecare dintre ei reprezintă fiecare stat şi teritoriu din ţară”, a explicat prima-doamnă.

Nici căţeii prezidenţiali nu au fost uitaţi. Printre ornamente sunt şi figurine care îi înfăţişează la scară mai mare decât mărimea lor naturală pe Bo şi Sunny. Iar rasfăţul căţeilor prezidenţiali nu se opreşte aici.

Bo şi sora lui au un brad al lor cu bunătăţi pentru câini şi ornamente. Cred că Bo şi Sunny sunt încântaţi”, a arătat Michelle Obama.

În săptămânile care au mai rămas până la Crăciun, aproape 70 de mii de oameni sunt aşteptaţi să viziteze Casa Albă pentru a vedea decoraţiunile de sărbători.

Oraşul New York a îmbrăcat şi el haine de sărbătoare, unde luminiţele celebrului brad din piaţa Rockefeller au fost aprinse.

Zeci de mii de oameni au venit să vadă aprinderea luminiţelor, dar şi concertul la care au participat mai mulţi artişti, printre care Sting şi Andrea Bocelli. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri