VIDEO. Două avioane s-au ciocnit în spațiul aerian al SUA. Nu s-au înregistrat victime

Data publicării:
avion-7

Într-o înregistrare obţinută de postul NBC se văd paraşutiştii din cel de-al doilea avion ieşind şi pregătindu-se să sară. Avionul lor zbura chiar deasupra primului avion. Apoi apare o minge de foc. Paraşutiştii din cele două avioane, în loc să zboare în formaţie, sunt într-o situaţie disperată.

Totul s-a întâmplat în timpul unui zbor de agrement în Wisconsin, când două avioane au intrat pe acelaşi culoar de zbor.

Auzi o bubuitură extrem de puternică, vezi un avion apropiindu-se, vezi cum a luat foc chiar acolo, la un un metru şi ceva sub tine”, a povestit parașutistul Mike Robinson.

Într-un avion erau patru paraşutişti şi un pilot, iar în celălalt, cinci acrobaţi şi pilotul. Cei nouă paraşutişti şi pilotul avionului care a luat foc au reuşit să sară la timp.

Noi cădeam cu o viteză de aproape 200 de km/h, iar avioanele în flăcări pluteau deasupra noastră şi trebuia să ne asigurăm că nu stăm chiar sub ele”, și-a amintit Mike Robinson.

Avionul care a luat foc s-a prăbuşit pe un câmp. Celălalt pilot a reuşit să aducă aparatul de zbor la sol, deşi fusese avariat în urma coliziunii produse la aproape patru mii de metri altitudine. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri