VIDEO. „Fight Club” pentru copii într-o grădiniță din SUA. Două educatoare, arestate

Data publicării:
fight club gradinita sua

Două educatoare din St. Louis, Missouri, au fost arestate după ce autoritățile au ajuns în posesia unor imagini din 2016 în care pot fi văzuți copii de 3 și 4 ani care se bat. Potrivit acuzațiilor acestea ar fi creat un adevărat Fight Club la grădiniță. Imaginile au fost filmate de fratele de 10 ani al uneia dintre victime, scrie CNN.

fight club gradinita sua

Mickala Guliford, în vârstă de 28 de ani, și Tena Dailey, de 22 de ani, sunt acum acuzate de punerea în pericol a unui minor, o infracțiune pedepsită de lege în SUA.

Femeile au încurajat cel puțin șase copii să se bată. Micuții purtau mănuși și își aplicau lovituri inclusiv la nivelul capului.

În video-ul care are 35 de minute pot fi văzuți toți cei șase luptând. Unul dintre copii, care tocmai ieșise din „ring”, a fost filmat plângând. Asta în timp ce educatoarele țipă și îi încurajează de pe margine pe cei mici, una dintre ele sărind în sus de bucurie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Se pare că incidentul a avut loc în data de 7 decembrie 2016, ziua de naștere a unuia dintre copii. Acesta a mers acasă cu lovituri la nivelul feței și un ochi vânăt.  

După ce imaginile au apărut recent pe postul regional KPLR, afiliat CNN, educatoarele au fost concediate imediat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri