VIDEO. Imaginea tragică a dezastrului. Bucăţi din MH17 şi sute de steaguri care marchează rămăşiţe umane, împrăştiate pe câmp

Data publicării:
avion ucraina camp cautare cercetare mediafax

Munca echipelor de intervenţie este însă îngrozitoare, după cum relateză jurnaliştii străini. Sute de rămăşiţe umane sunt căutate în continuare printre resturile avionului, împrştiate pe kilometri întregi.

Este imaginea tragică a dezastrului. Câmpul este plin cu bucăţi din MH17 şi pe pământ, mici steaguri albe, fiecare dintre ele marchează locul unde se află un cadavru. Cele mai multe rămăşiţe umane mutilate sunt concentrate aici, pe acest câmp.

Din nou, fiecare steag alb marchează un trup sau lucrurile pe care pasagerii le-au luat cu ei în vacanţă.

Este un ghid de călătorie pentru Bali şi insula Lombok. Cineva se afla în cursa Malaysia Airlines pentru că voia să ajungă în Indonezia. Am văzut mai multe bagaje. Un tricou pe care scria " Iubesc oraşul Amsterdam", probabil, tocmai ce fusese acolo într-o vizită.

Am văzut veste de salvare care au ţâşnit din ambalajul lor şi au căzut din cer. Este foarte clar, din tot ceea ce vezi aici, că acest avion pur şi simplu nu a aterizat, ci s-a dezintegrat în aer.

Rămăşiţele sunt împrăştiate pe kilometri întregi. Sunt răspândite pe dealuri, pe câmpurile plantate cu porumb şi floarea soarelui. O scenă tragică. Un exemplu tragic despre cum războiul din Ucraina a început să afecteze oamenii din întreaga lume”, a relatat Daniel Sandford, jurnalist BBC.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri