Sari la conținut

VIDEO. Ipostază jenantă pentru directorul Uber. Ulterior, şi-a cerut scuze public

Încă o lovitură pentru Uber. Directorul companiei a fost filmat purtând o discuţie aprinsă cu unul dintre şoferi. În timpul unei curse, acesta i-a spus că politica preţurilor mici îl falimentează şi că a pierdut 97.000 de dolari din cauza companiei.

Directorul a explicat că doar cu preţuri mici a putut face faţă competiţiei însă discuţia a derapat spre replici lipsite de respect şi s-a încheiat cu trântit de portiere. Fondatorul Uber şi-a cerut apoi scuze public. A recunoscut că îi este ruşine de reacţia lui şi, pentru prima dată, a spus că are nevoie de ajutor la conducerea companiei.

„ - Ai avut modelul de business în mâinile tale. Puteai să pui ce preţ voiai, dar ai ales să le dai tuturor curse gratis.

- Nu, nu! Mă înţelegi greşit. Am început cu preţuri mari. Nu am coborât preţurile fiindcă aşa ne-am dorit, ci fiindcă aşa a trebuit, altfel murea afacerea.

- Am început cu un tarif de 20$. Cât e preţul pe milă acum, 2,75$?

- Ştii ce?

- Ce?

- Unor oameni nu le place să-şi asume responsabilitatea pentru propriile acţiuni. Dau vina pe alţii pentru tot ce nu merge în viaţa lor. Noroc!

- Noroc şi ţie, dar ştiu că nu vei ajunge departe.”

După acest episod, aplicaţia Uber i-a cerut şoferului să-i dea un rating directorului iar acesta a primit o stea.