Video. Melania a acceptat să-l ia de mână pe Donald Trump

Data actualizării: Data publicării:
melania si donald de mana

Melania Trump nu a mai evitat șă-și țină soțul de mână, joi seară, după ce au aterizat în Sicilia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După mai multe încercări eșuate, președintele american și prima doamnă s-au ținut de mână, când aceștia au ajuns în Sicilia, la ieșirea din aeronavă.

Filmările din ultima săptămână cu cei doi au stârnit multe comentarii legate de relația cuplului, după ce Melania a evitat să-l ia de mână pe Donald Trump.

Relația dintre președintele SUA Donald Trump și soția sa, Melania, a fost subiectul multor dezbateri legate mai ales de comportamentul bizar dintre cei doi.

Iar aceste gesturi ale primei doamne a SUA au reaprins speculațiile celor care spun că lucrurile nu ar fi tocmai roz în căsnicia cuplului prezidențial.

Președintele american se află în Sicilia pentru a participa la summit-ul liderilor G7.  Donald Trump se va axa pe patru chestiuni pe care noua administrație de la Washington le consideră fundamentale, respectiv terorismul, imigrația, comerțul și Acordul de la Paris privind schimbările climatice, a anunțat vineri consilierul economic principal al Casei Albe, Gary Cohn.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri