VIDEO. Misterul porumbeilor cu pălării de cowboy care au apărut din senin în Los Angeles

Data actualizării: Data publicării:
porumbel cu palarie

Porumbei cu pălării de cowboy zboară prin Los Angeles. Sunt cel puțin doi și locuitorii orașului i-au văzut, i-au filmat și i-au transformat într-o senzație pe rețelele sociale. Nimeni nu pare să știe însă care e povestea lor.

Pălăriile, care par a fi lipite de capul porumbeilor, au provocat îngrijorare în rândul organizațiilor pentru protecția păsărilor, relatează CNN.

Se puteau vedea câteva pene căzute în lipiciul din jurul pălăriei. Acest lucru ne îngrijorează”, spune Mariah Hillman, cofondatoare a ONG-ului Lofty Hopes.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Organizația care se ocupă de salvarea porumbeilor a încercat să-i prindă pe Cluck Norris și Coolamity Jane, cum au fost botezați cei doi porumbei. Primul are pălărie roșie, cel de-al doilea – roz.

Între timp, locuitorii metropolei îi filmează și fotografiază de câte ori îi văd.

Printre aceștia este și Kassandra Flores. Ea spune că nu a crezut cu adevărat că porumbeii cu pălărie există cu adevărat, până când nu l-a văzut pe Cluck Norris lângă casa mamei ei.

Prima dată era în fața ușii și am fost încântată, dar a zburat înainte să-l pot filma. Apoi, când plecam, l-am văzut din nou și am reușit să-l filmez”, povestește ea.

Oamenii spun că ar mai exista și o a treia pasăre, cu o pălărie maro, dar Hillman spune că nu poate confirma această informație.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri