VIDEO. Momentul în care un elefant cade peste public, la un circ din Germania

Data publicării:
circ

Incident la un circ din Germania. În timpul unui spectacol cu elefanți, unul dintre animale a început să le împingă pe celelalte două spre public, până când un elefant, pe nume Tompteusen, a căzut peste public. Animalul a fost rănit, anunță PETA, organizația care luptă pentru drepturile animalelor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile filmate în timpul spectacolului din Osnabrück, Germania, arată cum elefantul, pe care se afla o acrobată a circului, este împins spre public, se dezechilibrează și cade. Nimeni din public nu a fost rănit, cu excepția unui bărbat, care s-a ales cu câteva tăieturi superficiale la picior.

Angajații circului au ajutat animalul să se ridice, iar spectacolul a continuat, în ciuda faptului că elefantul era rănit și avea un picior umflat, din cauza căzăturii.

Organizațiile care militează pentru drepturile animalelor cer din nou eliminarea animalelor sălbatice din circuri, argumentând că acestea sunt ținute în condiții improprii și bătute pentru a performa în spectacole.

Din 2017, în România, este interzisă folosirea animalelor sălbatice în circuri, cu excepţia câinilor, cailor, delfinilor şi a unor păsări exotice.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri