VIDEO. O jurnalistă a fost concediată după ce a înjurat și scuipat un polițist

Data publicării:
colleen campbell

O reporteră a unei televiziuni din Philadelphia a fost concediată după ce a apărut un clip în care aceasta îl înjură și îl amenință pe un polițist care o escorta afară dintr-un club de stand-up comedy, scrie Metro.

Colleen Campbell, în vârstă de 28 de ani, a fost dată afară din club pentru că a întrerupt un show șușotind cu cei din jur. Clipul de cinci minute în care tânăra îl agresează pe un ofițer de poliție, încearcă să îl scuipe, apoi își scoate un pantof și îi cere polițistului să îl miroasă a ajuns și în atenția șefilor ei.

Tânăra lucra pentru postul de televiziune PHL17, iar la un moment dat se laudă în fața polițistului că este jurnalistă.

Campbell a fost acuzată că s-a opus arestului și că a perturbat liniștea publică. Ea a povestit că băuse câteva pahare înainte de show și și-a cerut scuze într-un interviu publicat în Philly Mag.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Mă simt îngrozitor. Nu așa vorbesc sau mă comport și nu așa am fost crescută. A trebuit să îmi șterg toate conturile de pe rețelele sociale pentru că primesc multe amenințări. Totul este în ceață. Îmi amintesc că am mers în acel club, îmi amintesc că am fost implicată într-o altercație, dar nu îmi amintesc din ce motiv. Nu știu ce să cred, îmi cunosc limitele. Nu mă simțeam beată când am ajuns în club", a declarat Campbell.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri