VIDEO. O profesoară din SUA s-a măritat cu Iisus

Data publicării:
femeie nebuna sua casatorita cu iisus 19 08 2015

Jessica Hayes, o profesoară de biologie din statul Indiana, a decis să se mărite cu Isus Hristos după ce ani în şir şi-a căutat alesul.

Jessica Hayes, profesoară de biologie: Sunt căsătorită cu Iisus, alţii sunt căsătoriţi cu partenerii lor, iar preoţii sunt căsătoriţi cu Biserica.

Ca orice mireasă, Jessica a avut o misiune dificilă - alegerea rochiei pentru ceremonia religioasă.

Jessica Hayes, profesoară de biologie: Trebuia să mă întind pe jos în faţa altarului, astfel încât am vrut să mă asigur că sunt bine acoperită, într-un mod care să arate şi frumuseţea unei mirese.

Ceremonia a stârnit, cum era de aşteptat, şi curiozitatea multor locuitori ai oraşului american, printre care şi elevii profesoarei.

Jessica Hayes, profesoară de biologie: Elevii mei m-au întrebat dacă trebuie să mi se adreseze cu „doamna Hayes”, când voi reveni la şcoală, săptămâna viitoare. Nu, sunt încă „domnişoară”, dar sunt măritată cu Iisus.

Profesoara de biologie din Indiana nu este singura care a ales să îşi dedice viaţa lui Iisus Hristos, fără a deveni călugăriţă.

Sara Wanger, corespondent CNN: Sunt aproximativ 3.000 (n.red. - de cazuri) în toată lumea şi 215 în Statele Unite.

Spre deosebire de călugăriţe, femeile care îşi dedică viaţa lui Iisus Hristos locuiesc în afara unei mănăstiri, poartă alb şi primesc un inel care reprezintă legătura lor cu Mântuitorul. Această practică era des folosită până în Evul Mediu, dar a dispărut în timp. Ceremoniile au fost reluate în anii 70, la propunerea Papei Paul al VI-lea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri