VIDEO. Papa Francisc a sfințit o mașină electrică de curse

Data actualizării: Data publicării:
papa

Papa Francisc a sfințit, miercuri, un monopost electric care va participa la o cursă de Formulă E, potrivit imaginilor difuzate de Sfântul Scaun.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ceremonia de binecuvântare a avut loc în cursul dimineţii, chiar în faţa reşedinţei în care locuieşte papa Francisc, în prezenţa unui grup de 50 de persoane.

La sfârşitul anului 2017, papa a binecuvântat şi bolidul alb 'Lamborghini Huracan' ce i-a fost oferit de firma italiană, care a fost vândut apoi în scopuri caritabile.

În anii trecuţi Suveranul pontif a primit în dar şi o motocicletă Harley Davidson.

Sâmbătă 14 aprilie, la Roma, se va organiza primul Mare Premiu de Formula E din istoria capitalei Italiei. Cu trei zile înaintea cursei, Alejandro Agag, preşedintele forului auto, piloţii şi reprezentanţii echipelor au fost în audienţă la papa Francisc.

Cursa de sâmbătă va fi organizată pe circuitul "Cittadino dell'EUR" din Roma. Maşinile folosite în Formula E sunt electrice, iar competiţia a fost inaugurată în sezonul 2014-15. În actuala stagiune sunt înscrise zece echipe.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri