VIDEO | Pasager târât din avion. Reclamă-parodie pentru United Airlines

Data actualizării: Data publicării:
united airlines parodie

Compania United Airlines a fost criticată aspru pe rețelele de socializare și la posturile de televiziune din SUA, după ce pe internet au apărut imagini cu un pasager însângerat, târât afară din avionul suprarezervat, relatează The Guardian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jimmy Kimmel, gazda unui talk-show la postul de televiziune ABC, a realizat o reclamă-parodie pentru United Airlines, în care o însoțitoare de zbor care are o rozetă-box pe fiecare mână spune: „Dacă nu faci ce spunem noi, te vom bate așa de rău, că-ți vei folosi propria față pe post de dispozitiv plutitor”.

Dacă decidem noi că zbori, zbori. Dacă nu, ghinion!”, mai spune stewardesa.

Un pasager a fost dat afară cu forța, duminică, dintr-un avion aflat în Statele Unite și aparținând companiei United Airlines care urma să zboare de la Chicago la Louisville, Kentucky, și care era suprarezervat. Evenimentul a declanșat un val de indignare după ce un clip video filmat de unul dintre pasageri și în care se observă evenimentele petrecute în timpul incidentului a fost publicat pe internet.

Avionul era plin până la refuz, dar compania avea nevoie de patru locuri, pentru angajaţii săi. Niciun pasager nu a acceptat să coboare atunci când au fost oferite compensaţii financiare. Aşa că au fost aleşi patru oameni cărora li s-a spus că trebuie să părăsească aeronava. Unul dintre aceştia s-a opus vehement iar ceilalţi pasageri au filmat momentul în care este târât, pur şi simplu, prin avion.

Într-o scrisoare publicată pentru angajații companiei, al cărei conținut a fost văzut de Reuters, directorul executiv al companiei, Oscar Munoz, a calificat incidentul drept „un eveniment îngrijorător pentru noi toți de aici de la United”, potrivit Agerpres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri