VIDEO. Poftiți în casa răsturnată!

Data publicării:
casa rasturnata

Pentru o taxă de cinci dolari, orice localnic sau turist din Shanghai poate avea parte de o experienţă cel puţin neobişnuită. În loc să intre pe uşă, ei pot intra în casa răsturnată prin ferestrele de la etaj sau chiar prin acoperiş. Înăuntru, e şi mai ciudat. Trebuie să ocoleşti lustrele de pe tavanul devenit podea, în timp ce îţi atârnă deasupra capului toată mobila, de la canapele şi fotolii, la dulapuri, mese şi paturi. Şi asta nu e totul.

„Mă simt puţin ameţit de când am intrat. Totul este răsturnat complet. Este foarte interesant. Cred că adevăratul motiv pentru care sunt ameţit este pentru că podeaua este înclinată”, declară un vizitator.

Fireşte, din casă nu lipsesc grupurile sanitare, dar acestea nu funcţionează.

„Toaleta din baie m-a impresionat cel mai mult. Cred că a fost proiectată extrem de ingenios. În mod obişnuit nu ne-am gândi la aşa ceva, dar acum când am privit înăuntru, am avut senzaţia că va curge toată apa peste mine. M-am simţit foarte ciudat”, a mărturisit o femeie.

Dacă pentru mulţi adulţi vizita în casa răstrunată le-a adus şi câteva dureri de cap, pentru copii, experienţa a însemnat în primul rând distracţie: „Am avut impresia că stau pe acoperiş. Casa e complet răsturnată şi totuşi nu cazi!”

Casa cu susul în jos a fost construită tot în Polonia. Constructorii au avut nevoie de cinci luni pentru a pune la punct toate detaliile. Acum casa complet răsturnată călătoreşte prin lume, spre amuzamentul şi uimirea vizitatorilor.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri