Video. Un autobuz a intrat într-un pasaj pietonal subteran, la Moscova. Cel puțin 5 morți

Data actualizării: Data publicării:
instagram autobuz moscova

Scene cumplite la Moscova. Un autobuz a intrat într-un pasaj pietonal subteran. Cel puţin cinci oameni au murit, arată bilanţul serviciilor de urgenţă, în timp ce alţi 15 au fost răniţi. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

ACTUALIZARE - Unul dintre pasagerii autobuzului e convins că bărbatul a intrat inteționat cu autobuzul în mulțime. Şoferul le-a spus poliţiştilor că nu a mai putut opri vehiculul, fiindcă ar fi cedat frânele.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum vehiculul pleacă de pe loc, traversează trotuarul şi cade pur şi simplu în pasajul aglomerat. Luaţi prin surprindere, pietonii n-au avut timp să reacţioneze. Unii au fost prinşi sub autobuzul greu de câteva tone, alţii au fost loviţi şi aruncaţi care încotro.


Potrivit presei ruse, vehiculul a oprit la semafor, iar în momentul în care a plecat de pe loc, şi-a schimbat direcţia şi a ajuns pe scările pasajului subteran.

Primii care au intervenit au fost chiar martorii. Scenele filmate în pasaj arată cum victimele primesc primul ajutor de la cei care au văzut nenorocirea.

Poliţiştii l-au reţinut pe şofer, iar acesta le-a mărturisit că incidentul s-a produs în momentul în care a încercat să facă loc unui alt autobuz, care parca în spatele său.

Nu a mai putut stăpâni, însă, vehiculul pe care-l conducea, iar acesta a intrat în pasaj. Potrivit primelor analize, şoferul nu consumase alcool.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri