Video VIDEO. Un balon cu aer cald s-a prăbușit la Melbourne cu 12 oameni la bord

Data publicării:
tanara aflata intr-un balon cu aer cald care cade
Un balon cu aer cald s-a prăbușit la Melbourne spre spaima celor 12 pasageri aflați la bord, care au filmat momentul Foto: captură video

Cei 12 pasageri care se aflau în nacela unui balon cu aer cald au trăit o spaimă teribilă. Tocmai survolau oraşul australian Melbourne, când a apărut o problemă tehnică și au putut vedea cum obiectul zburător în care se aflau se îndreaptă vertiginos în jos, către un cartier de case.

Din fericire pentru ei, pilotul şi-a păstrat calmul şi a reuşit să-i aducă pe toţi în siguranţă la sol, chiar dacă aterizarea le-a fost atenuată de crengile unor copaci.

Momentul a fost surprins chiar de către pasageri, care filmau călătoria cu telefoanele mobile. Acum s-au ales cu o amintire de pomină:

„Acolo ar trebui să fim...O, Doamne! La naiba! La naiba! Eşti în regulă? Da. Sunteţi în regulă? O, la naiba! O, Doamne! Lăsaţi-vă în jos. Eşti bine? Eşti bine? Da. E toată lumea bine? Ce amintire...Doamne!...Te-ai descurcat foarte bine! A fost foarte bine. Suntem în viaţă, te-ai descurcat foarte bine. Suntem în regulă”.

 

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri