VIDEO. Un bărbat a salvat cu cafea caldă 3 pui de pisică prinși în gheață. Imaginile au devenit virale

Data publicării:
pisicute

Un bărbat din Alberta, Canada, a folosit cafeaua caldă pentru a salva trei pui de pisică prinși în gheață, relatează BBC.

Kendall Diwisch, care lucrează la o sondă petrolieră, a povestit pe Facebook cum i-a găsit pe cei trei pui de pisică în drum spre muncă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Bieții de ei erau înghețați, așa că trebuie să fi stat acolo toată noaptea”, a scris el.

Videoclipul îl arată apropiindu-se de micile creaturi din zăpadă. „Uitați-vă la acești băieți”, spune el. Apoi, vorbind cu pisicile, le spune: „E în regulă, e în regulă. Sunteți înghețați. Ați fost aici toată noaptea? ”

În imagini se vede că două dintre pisici au cozile prinse în gheață. Bărbatul și-a luat cafeaua caldă din mașină și a turnat-o pe cozile pisicilor, reușind astfel să le elibereze.

Diwisch și-a actualizat postarea de pe Facebook anunțând că puii de pisică și-au găsit o casă împreună: au fost adoptați de aceeași familie și nu vor fi despărțiți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri