VIDEO Un copil de 9 ani a fost dărâmat de pe placa de surf de un rechin

Data actualizării: Data publicării:
copil

Chandler Moore, un copil de 9 ani din Statele Unite, a căzut de pe placa de surf după ce a fost dezechilibrat de un peşte. Filmările au dovedit ulterior că era vorba de un rechin, potrivit CNN.

Chandler Moore, un băieţel de 9 ani din Florida, a mers la plajă împreună cu familia, într-o minivacanţă după Ziua Recunoştinţei. Shaun Moore, tatăl micuţului, a declarat ulterior pentru CNN că era o zi însorită, „perfecta pentru surf”. A mai spus că plaja era aglomerată şi că mai mulţi surferi se aflau deja în apă atunci când a intrat în valuri împreună cu fiul său.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Valurile începuseră să se intensifice, iar micuţul tocmai se ridicase pe placă împins de tatăl său când ceva cu totul neaşteptat l-a dezechilibrat. „Credeam că e un peşte obişnuit”, a povestit ulterior băiatul. Filmarea realizată de camera GoPro ataşată de placa familiei Moore a surprins însă întregul incident: copilul fusese răsturnat chiar de un rechin, înotătoarea dorsală a acestuia fiind perfect vizibilă în imaginile video.

Rechinii sunt o prezenţă comună în zona plajei New Smyrna, iar estimările specialiştilor spun că fiecare om care înoată în acel perimetru se află la aproximativ 3 metri depărtare de unul dintre ei.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri