VIDEO. Un elicopter militar s-a prăbuşit într-un cartier din Istanbul: 4 morți

Data actualizării: Data publicării:
DzI4Q-mWwAAJc04

Un elicopter militar s-a prăbuşit luni într-un cartier de pe malul asiatic al Istanbulului, a anunţat guvernatorul oraşului, Ali Yerlikaya, informează Agerpres. Cei patru militari aflați la bord au murit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actualizare 22:40. Cei patru militari aflați în elicopter au murit. Nu au fost raportate victime în rândul populaţiei.

Până la această oră nu sunt cunoscute încă motivele tragediei, dar este a doua de acest fel din ultimele trei luni. În noiembrie, alţi patru militari turci au murit, după ce elicopterul în care se aflau, acelaşi model cu cel de astăzi, s-a prăbuşit într-un cartier din Istanbul.


„Un elicopter militar s-a prăbuşit în timp ce efectua o aterizare forţată într-un complex rezidenţial din Cekmekoy”, în estul oraşului Istanbul, a precizat Yerlikaya pe contul său de Twitter. Patru militari care se aflau la bordul aparatului au fost răniţi şi spitalizaţi, a adăugat el.

Imagini difuzate la televiziune arătau un nor dens de fum înălţându-se din spatele unui zid exterior alb.

În noiembrie anul trecut, prăbuşirea unui elicopter militar în plină stradă la Istanbul a cauzat moartea a patru soldaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri