VIDEO. Un român s-a izbit cu TIR-ul de un avion, pe o autostradă din Germania

Data actualizării: Data publicării:
accident tir avion
Un român s-a izbit cu TIR-ul de un avion, pe o autostradă din Germania FOTO: Direcția de Poliție Pirmasens

Un șofer de TIR din România a fost implicat într-un accident extrem de bizar pe o autostradă din Germania, la sfârșitul săptămânii trecute. Românul s-a trezit cu un avion în fața mașinii și nu a mai avut cum să-l evite. Din fericire, a scăpat nevătămat, doar vehiculul fiind avariat.

Pilotul avionului de mici dimensiuni, un cetățean elevețian de 72 de ani, a fost rănit ușor în urma impactului, însă aeronava a fost distrusă.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 12:00, pe podul Schwarzbachtalbrücke de pe autostrada A62, lângă localitatea Waldfischbach. Se pare că pilotul elevețian a decis să facă o aterizare de urgență pe autostradă, după ce motorul avionului său a cedat, potrivit Bild.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Românul s-a trezit brusc cu avionul în fața și nu a avut cum să-l evite.

Poliția a fost imediat anunțată despre producerea accidentului, iar autostrada a fost blocată pe secțiunea respectivă. Echipajele speciale sosite la fața locului au scos combustibilul din rezervorul avionului, după care l-au demontat și l-au evacuat.

Potrivit sursei citate, pagubele produse în urma acestui incident s-ar ridica la suma de 60.000 de euro. Pilotul ușor rănit a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar nu a fost dus la spital, fiind preluat de la locul impactului de o rudă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri