VIRAL. Un tată a cumpărat bilete de avion la toate zborurile fiicei sale, pentru a petrece Crăciunul cu ea

Data publicării:
hal vaughan

Un bărbat din SUA și-a petrecut două zile la bordul unor avioane care efectuau zboruri interne în țară, pentru a petrece mai mult timp alături de fiica sa, în preajma Crăciunului, scrie Metro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pierce Vaughan lucrează ca însoțitoare de zbor la Delta Airline și trebuia să lucreze atât pe 24, cât și pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, deși tatăl ei, Hal, insista să vină acasă de sărbători.

Hal Vaughan a decis, în ultima clipă, să își cumpere bilete de avion pe toate zborurile fiicei sale. Cei doi au zburat din Florida spre Detroit și spre Massachusetts.

Un pasager care a stat lângă Hal, în zborul spre Detroit, a ascultat povestea emoționantă a tatălui și a relatat apoi întâmplarea pe pagina sa de Facebook.

„Am avut plăcerea de a sta lână Hal, în zborul spre casă. Fiica lui, Pierce, a fost însoțitoarea noastră de zbor, care trebuia să lucreze de Crăciun. Hal a decis să petreacă sărbătorile cu ea, la bord. Așa că se va afla în fiecare zbor al lui Pierce pentru a fi alături de ea de Crăciun. Ce tată fantastic! Le urez ambilor Crăciun fericit”, a scris pasagerul.

De Crăciun, Pierce Vaughan i-a scris pe Facebook mamei sale, Kimberly, pentru a o anunța că Hal aterizase cu bine și că, într-unul dintre zboruri, a stat la clasa business.

Bărbatul a putut să își cumpere biletele de avion beneficiind de o politică a Delta Airlines conform căreia familiile angajaților au parte de reduceri semnificative la achiziționarea biletelor.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri